Webteksten en blogs voor ondernemers

Je had een goede reden om te gaan ondernemen. Een prachtig verhaal waardoor je nu doet wat je doet. En een missie waar je hart sneller van gaat kloppen! Ben je dat een beetje kwijt? Of weet je niet hoe je dat gevoel, jouw passie en enthousiasme op je doelgroep overbrengt? Lezen zij jouw teksten eigenlijk wel? En zo ja, dóen ze ook iets met ze?

Als sociaal-maatschappelijke of culturele ondernemer wil je dat jouw verhaal je doelgroep raakt. Met een helder ondernemersverhaal, toegankelijke webteksten en kloppende content lukt dat. Ik zorg ervoor dat jouw teksten jouw missie gaan ondersteunen. 

Laat van je horen!

Ik ben een enthousiaste en betrokken schrijver die graag met je meedenkt. Ik help je jouw verhaal helder te krijgen door je te interviewen of je meteen aan het denken te zetten tijdens het kennismakingsgesprek. Wanneer jij jouw verhaal nog niet helder kunt verwoorden, help ik je daarbij. Ik heb de juiste tools en ervaring om informatie te verkrijgen en verwerken tot een mooie en effectieve tekst. Daarnaast let ik op toegankelijkheid van teksten, heb ik oog voor de gebruiksvriendelijkheid van je website en denk ik graag mee over de inclusiviteit van je taal. Na 4,5 jaar ondernemen heb ik zelf ervaren hoe dat is én ik heb al tientallen ondernemersverhalen, webteksten en blogs verwoord op een manier die hen zelf niet lukte.

Waar help ik je bij?

  • Webteksten schrijven (SEO)
  • Nieuwsbrieven schrijven
  • Whitepaper / e-book schrijven
  • Interviewen
  • Blogs of artikelen schrijven
  • Herschrijven / redigeren
  • Website/social media content opmaken/ontwerpen
  • Webredactie
  • Social media berichten schrijven, ontwerpen, inplannen
  • Coaching / hulp bij schrijven
Tekstschrijver Linda Schlief portretfoto

Vrijblijvend kennismaken

Wil je meer weten over mij en kijken of we een match zijn? Bel of mail me en we maken een vrijblijvende eerste afspraak! Ik werk voornamelijk vanuit huis en spreek je graag via Zoom, maar kan ook bij je langskomen. 

Bij een kennismakingsgesprek stel ik je vragen om erachter te komen of en hoe ik jou het beste kan helpen. Naar aanleiding hiervan maak ik een opdrachtomschrijving en een offerte en kunnen we na akkoord samen aan de slag!