Wat kan ik voor je doen?

Jij hebt een product. Een dienst. De kennis. Een boodschap, een idee. Maar je bereikt je doelgroep niet. Of je bent niet zo handig met taal, dyslectisch of hebt simpelweg geen tijd om te knutselen met spelling, grammatica en opbouw. Hieronder zie je wat ik voor je kan betekenen. Neem contact op voor een indicatie van de tarieven.

Schrijven

Ik kan me verdiepen in jouw vakgebied en de door jou gewenste tekst schrijven. Of het nu een blog, brief, webtekst, brochuretekst of de content voor een magazine is: na een briefing van jou vertaal ik het naar een passende tekst. Zo kun jij je richten op waar jij het beste in bent, terwijl ik het voor je op papier (of op het scherm) zet. Zodat je (potentiële) klanten duidelijk kunnen lezen wat je ze wilt vertellen. Eindelijk komt je boodschap écht aan.

Redigeren

Misschien heb je zelf al teksten geschreven, maar zitten er nog wat kromme zinnen en d/t-fouten in. Een extra paar ogen die kritisch lezen en je tekst naar een hoger niveau kunnen tillen, is dan welkom. Een redactieronde van mij doet vaak wonderen voor de leesbaarheid en duidelijkheid van je tekst!

Herschrijven

Soms is een spelling- en grammaticacontrole voldoende, maar je tekst kan ook geheel herschreven worden indien nodig. De tekst die in je papieren magazine of persbericht staat, is bijvoorbeeld niet één-op-één over te nemen voor je website. Daar is een andere stijl en vorm gewenst. Soms zijn je teksten gewoon wat verouderd en moeten ze vernieuwd worden, of geschikter voor een bepaalde doelgroep. Ik leef me in en lees me in om de juiste boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen.

Vertalen

Met mijn goede Engelse taalvaardigheden is het ook mogelijk mij in te zetten als vertaler Engels – Nederlands. Zo kun je je Engelse teksten ook beschikbaar maken voor je Nederlandse lezers. Ook kan ik gesproken Engels (bijvoorbeeld in interviews, films of video’s) voor je vertalen of ondertitelen.

Open, eerlijk, betrouwbaar

Ik ben een open boek; wanneer je kennismaakt met mij weet je direct wat je aan me hebt. Ik ben enthousiast, eerlijk en wil altijd duidelijkheid creëren over wat ik voor je kan doen. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. We maken duidelijke afspraken over de opdracht en de tarieven, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.