Sinterklaasgedichten

Sinterklaasgedichten

Sinterklaasgedichten op maat

Wil je dit jaar eens echt indruk maken met je sinterklaasgedicht? Kom je niet verder dan “Sint zat eens te denken…”? De automatische gedichtengenerators op internet bieden weinig creatieve oplossingen. Linda schrijft een persoonlijk sinterklaasgedicht voor je dat voldoet aan jouw wensen. Zo verras je iedereen als het heerlijke avondje is gekomen!

Hoe werkt het?

Vul het formulier onderaan deze pagina in. Om het gedicht zo persoonlijk mogelijk te maken, wil ik graag wat weten over de ontvanger. Heeft hij/zij bijzondere hobby’s, uitspraken of gewoontes? Is er afgelopen jaar iets bijzonders gebeurd in zijn/haar leven? Zijn er dingen die je graag genoemd wilt hebben in het gedicht, bijvoorbeeld iets over het cadeau dat je geeft? Hoe meer informatie je mij geeft, hoe persoonlijker het gedicht wordt. Geef ook even aan wanneer het gedicht uiterlijk af moet zijn.

Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail van mij met een ontvangstbevestiging. Daarin vind je ook de betalingsinformatie. Als de betaling is voldaan, schrijf ik het gedicht voor je. Per e-mail stuur ik je het gedicht dan toe.

Bekijk hier een voorbeeld van mijn persoonlijke sinterklaasgedichten.

Wat kost dat?

Een op maat gemaakt sinterklaasgedicht kost €10,- inclusief btw.
Voor een spoedklus (gedicht dat af moet zijn binnen 24 uur) reken ik €5,- extra.

Heb je speciale wensen, dan overleg ik graag telefonisch of per e-mail over de mogelijkheden.