Sinterklaasgedichten op maat

Ook voor kerst, chanoeka of andere gelegenheden in de donkere decembermaand 🙂

SinterklaasgedichtenWil je dit jaar eens echt indruk maken met je sinterklaasgedicht? Kom je niet verder dan “Sint zat eens te denken…”? De automatische gedichtengenerators op internet bieden weinig creatieve oplossingen. Linda schrijft een persoonlijk sinterklaasgedicht voor je dat voldoet aan jouw wensen. Zo verras je iedereen als het heerlijke avondje is gekomen!

Hoe werkt het?

Vul het formulier onderaan deze pagina in. Om het gedicht zo persoonlijk mogelijk te maken, wil ik graag wat weten over de ontvanger. Heeft hij/zij/hen bijzondere hobby’s, uitspraken of gewoontes? Is er afgelopen jaar iets bijzonders gebeurd in zijn/haar/hun leven? Zijn er dingen die je graag genoemd wilt hebben in het gedicht, bijvoorbeeld iets over het cadeau dat je geeft? Of juist niet? Hoe meer informatie je mij geeft, hoe persoonlijker het gedicht wordt. Geef ook even aan wanneer het gedicht uiterlijk af moet zijn.

Je ontvangt binnen 48 uur een e-mail van mij met een ontvangstbevestiging en een factuur. Als de betaling is voldaan, schrijf ik het gedicht voor je. Per e-mail stuur ik je het gedicht dan toe.

!! Van 22 december t/m 05 januari heb ik vakantie. Vraag je gedicht voor kerst of oudejaarsavond dus uiterlijk 20 december aan. Bij tijdige betaling schrijf ik het dan nog voor de kerst voor je. 

Bekijk hier een voorbeeld van mijn persoonlijke sinterklaasgedichten.

Reacties van klanten:

“Ik vind het gedicht heel mooi en knap gemaakt. Ik ben helemaal blij en ik weet zeker dat mijn dochter hem ook heel mooi gaat vinden” ~ Marcel
“Super, je hebt me gered!” ~ Petra
“Vlot, dankjewel! Je hebt jezelf overtroffen. Prachtig gedicht. Dankjewel.” ~ Gerard

Wat kost dat?

Voor particulieren:
Een op maat gemaakt sinterklaasgedicht kost €25,- per stuk. (incl. btw.)

Voor een spoedklus (gedicht dat af moet zijn binnen 2 werkdagen) reken ik €5,- extra per gedicht.

Heb je speciale wensen, dan overleg ik graag telefonisch of per e-mail over de mogelijkheden.

Voor bedrijven:
Een gedicht om op te sturen naar al je collega’s, personeel, partners of klanten: €70,- excl. btw. 

Meer gedichten of speciale wensen? Neem contact op voor een aanbod op maat.