Zeker Ondernemen

Zeker Ondernemen

Zeker Ondernemen bestaat uit een team van ondernemers die hun krachten bundelen om andere ondernemers te laten groeien op een manier die bij hen past.

Samenwerken om elkaar verder te helpen

Hoewel onze werkzaamheden verschillen, vonden we elkaar in onze visie op het ondernemerschap. Door samen te werken beseften we dat de combinatie van onze ervaringen en vaardigheden zeer waardevol was voor ons plezier in het ondernemen én onze resultaten. Dit gunnen wij ook andere ondernemers.

Hieruit ontstond het idee voor Zeker Ondernemen: een zorgvuldig op elkaar afgestemd team dat op een efficiënte manier kan ontzorgen en ondersteunen. Een samenwerking die de klant veel tijdwinst oplevert en ergernissen bespaart. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief!

zeker ondernemen

 

 

 

 

 

 

Websites, teksten, foto’s en veel meer

Bij Zeker Ondernemen kunnen klanten een pakket kiezen waarmee ze zeker zijn van een goede start als ondernemer, óf alle diensten kunnen krijgen die ze nodig hebben om hun bedrijf succesvol verder te kunnen ontwikkelen. Zelf ben ik natuurlijk de tekstschrijver van het geheel, dus ik verzorg een van de behoeften die ondernemers als eerste hebben: een goed verhaal: passende, duidelijke teksten op je website zodat je doelgroep weet wie je bent en wat je doet. Ik werk nauw samen met de webdesigner(s) en de fotograaf, om te zorgen dat alles mooi op elkaar aansluit. Verder zijn er andere dienstverleners zoals een financieel adviseur, een juridisch adviseur, een boekhouder, maar ook presentatietrainers en andere coaches beschikbaar die de ondernemer kunnen ondersteunen op een manier die bij diegene past.

Voor Zeker Ondernemen heb ik al diverse ondernemers van webteksten voorzien, zoals:

 

E-book

We maakten gezamenlijk een e-book voor startende ondernemers. De teamleden leverden zelf teksten aan over hun diensten, Petra Steffens (van Petra Tekst & Taal) en ik redigeerden alle teksten.

Dit e-book helpt je op weg met alle facetten van het ondernemerschap waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt. Van boekhouding en financiële planning tot aan netwerken en je eigen professionele website.

Het e-book is interactief! Ieder hoofdstuk heeft zijn eigen checklist, mindmap of notitieruimte die je helemaal naar wens kunt invullen. Deze onderdelen vormen samen een mooi, persoonlijk overzicht van wat je allemaal nog voor jouw bedrijf te doen staat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*