Pure Internet Marketing

Pure Internet Marketing

Pure Internet Marketing is één van mijn eerste klanten. Al sinds 2008 is dit bedrijf bezig met het ambacht van online marketing. Ze vormen een jong, enthousiast team dat met veel passie bedrijven helpt de beste resultaten te behalen. Ook delen zij graag hun kennis in hun blog. Maar niet iedereen kan zomaar een totaal foutloze blog schrijven die lekker leest en de boodschap duidelijk overbrengt.

Blogs redigeren

Via een studiegenoot van mij kwamen ze in contact met mij. Ik begon net als zzp’er en vond het een leuke uitdaging. Door hun blogs te lezen leer ik ook nog eens iets over online marketing, terwijl ik hen kan helpen! Het is leuk om te zien dat ze zelf al behoorlijk goed schrijven, maar dat het met enkele aanpassingen van mijn kant, toch nog even wat leesbaarder en foutloos wordt. Vanaf 2016 redigeer ik nu dus regelmatig hun blogs over online marketing.

Teksten schrijven

Daarnaast zet Pure mij vaak in als tekstschrijver wanneer zij teksten nodig hebben voor klanten. Denk aan een marketingcampagne waar content voor nodig is, blogs, maar ook productomschrijvingen en webcontent. Dat gaat vaak aan de hand van een zoekwoordenanalyse, zodat ik ook op de SEO kan letten tijdens het schrijven. Gelukkig zijn de mannen van Pure echte experts op dit gebied, zodat de teksten optimaal benut kunnen worden!

Wanneer een website volledig vernieuwd moet worden, of vanuit het niets opgebouwd wordt, zorgt Pure ervoor dat deze direct zo effectief mogelijk werkt. Het is van belang dat de online marketing direct betrokken wordt bij de bouw van een site. Wanneer je achteraf marketingtechnieken toe wilt gaan passen, kom je er wellicht achter dat je site helemaal niet voldoet. Van de techniek achter de schermen tot de vormgeving en content: alles moet in dienst staan van het doel van de website. Daarom lever ik voor Pure teksten die SEO proof zijn en echt bijdragen aan de effectiviteit van een website.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren