Monuta

Monuta

Pure Internet Marketing helpt Monuta met hun online marketingstrategie. Omdat daar ook teksten voor nodig waren, schakelden ze mij in. De uitdaging die Pure kreeg:

Hoe zorg je voor een grotere zichtbaarheid online en behaal je rendabele online campagnes? Neem daarbij ook de organisatie mee in de online marketing uitdagingen. Daarnaast werkt Monuta met diverse afdelingen én vestigingen door heel het land. Oh, en dat in een markt waarbij empathie en oprechtheid essentieel zijn. Dat is de uitdaging waarmee we begin 2016 onze samenwerking begonnen.

Monuta gelderland goede tekstschrijver brochure website

Productteksten

Voor www.uitvaartwinkel.nl, de webshop van Monuta, waren teksten nodig. Ten eerste waren dat productteksten. Denk aan producten als dierenurnen, hondenurnen, kattenurnen, assieraden en herdenkingssieraden in allerlei uitvoeringen. Voor al die producten moest een tekst komen die de sfeer van het product, het doel ervan en de verschillende eigenschappen duidelijk en aantrekkelijk omschreef. Daarvoor was Pure bij mij aan het juiste adres. Met behulp van de originele teksten en veel creativiteit heb ik tientallen producten van een mooie, passende omschrijving voorzien.

Blogs

De uitvaartwinkel van Monuta voorziet haar klanten ook van inspiratie in de vorm van artikelen. Voor deze webpagina schreef ik ook enkele teksten, zoals “Urnketting: uw overleden dierbare altijd dichtbij”, “Goedkope assieraden in alle maten en vormen” en “Het herdenken van een overleden huisdier”. Hierbij heb ik rekening gehouden met SEO: hoe wordt deze blog zo goed mogelijk gevonden op Google? Daarbij houd ik rekening met tussenkopjes, de lengte van paragrafen en het gebruik van relevante zoekwoorden.

In 2019 schrijf ik elke maand een blog voor www.uitvaartwinkel.nl!

Outreach artikelen

Een nieuw idee van Pure is om voor Monuta “outreach artikelen” te maken. Dit houdt in dat ik namens hen diverse blogs ga schrijven, die als gastblogs op relevante websites en blogpagina’s geplaatst kunnen worden. Aan de hand van verschillende life events ga ik beschrijven hoe Monuta haar klanten hierbij van dienst kan zijn. Het gaat dus als volgt:

Ik schrijf artikelen over bepaalde life events – Pure Internet Marketing benadert namens Monuta relevante websites en blogs – deze websites/blogs kopen de artikelen van Monuta en plaatsen ze als gastblogs. Zo zijn hun klanten voorzien van een mooie tekst met relevante informatie, en Monuta heeft weer een extra platform waar zij hun boodschap kunnen overbrengen op potentiële klanten.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*