De Lindenberg

De Lindenberg

In 2013 werkte ik een jaar op de Marketing- en Communicatie-afdeling van de Lindenberg. Ik kwam er als stagiaire voor een half jaar en mocht vervolgens nog een half jaar blijven. Hier heb ik veel geleerd over de marketing en communicatie van een grote culturele instelling. Ik schreef persberichten, social media-berichten en voorstellingsomschrijvingen voor de brochure. Ook vulde ik de maandladder, ik redigeerde de webcontent en de jaarbrochure. Ook heb ik hier veel geleerd over SEO schrijven.

Sandra van de Ven, Lindenberg

(MarCom medewerkster en stagebegeleidster) :

Linda is een intelligente studente die moeiteloos teksten schrijft voor theatervoorstellingen en cursussen van de Lindenberg. Ze ziet en begrijpt het kader waarin de marketing en communicatieafdeling opereert en handelt daarbinnen zorgvuldig en doordacht. Linda is creatief in zowel woord als denken in beeld en levert een waardevolle bijdrage bij het uitdenken van marketingcampagnes.

Met haar uitgesproken affiniteit met theatervoorstellingen, concerten en cursussen is Linda een betrokken collega die hart heeft voor cultuur. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oprechte leer- en nieuwsgierigheid. Linda is een fijne collega waar je op kan bouwen.

Linda heeft onder andere de offline en online redactie gedaan van het maandprogramma van het Lindenberg Theater. Ze vertegenwoordigde de Lindenberg op social media en schreef persberichten voor voorstellingen en cursussen voor verschillende media. Linda maakt deel uit van de redactiegroep van de seizoen brochure van het Lindenberg Theater en heeft daarnaast ook de jeugdprogrammafolder samengesteld. Aansluitend op haar interessegebied heeft Linda een studentencampagne bedacht en laten vormgeven in drukwerk (affiches en folders).

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren