Kloppend Presenteren

Kloppend Presenteren

Het team van Kloppend Presenteren bestaat uit Edith Groenendaal, Ginie Knipping, Rob Verkerke en mijzelf, Linda Schlief. Wij zijn stuk voor stuk ondernemers die graag andere ondernemers, adviseurs en particulieren helpen hun verhaal over te brengen naar hun doelgroep. Hoewel wij dit allemaal op onze eigen manier doen binnen ons eigen vakgebied, is er ook iets dat ons verbindt. Wij hebben namelijk uit eigen ervaring geleerd dat ondernemen, jezelf presenteren en jouw verhaal vertellen pas echt werkt als het klopt.

Kloppend schrijven

In 2018 ontstond het idee om naast de trainingen Kloppend Presenterne en Kloppend Netwerken ook een training Kloppend Bloggen te organiseren. Omdat ik Edith, Rob en Ginie al goed kende uit mijn (persoonlijke en zakelijke) netwerk, vroegen ze mij erbij. Ze wisten namelijk dat ik graag trainingen of workshops over schrijven zou geven. Dit was een mooie oefening voor mij. Het coachen van andere ondernemers om hun eigen teksten te kunnen schrijven vind ik heel leuk. Inmiddels hebben we mijn workshop Kloppend Bloggen ondergebracht bij de training Kloppend Netwerken. Het schrijven van kloppende teksten is immers essentieel om jezelf online te presenteren.

Mijn ervaring in het schrijven van webteksten zoals “over mij” of “aanbod”, maar ook blogs komt goed van pas bij de dagtraining “Kloppend Netwerken”. Hoe vertel je jouw verhaal op een manier die bij jou past? Naast oefeningen en adviezen over je manier van netwerken geven Ginie Knipping en ik dus waardevolle inzichten, oefeningen en tips over hoe je je online met je teksten goed presenteert.

Kloppend presenteren schrijven

Communicatie, website-onderhoud en social media

Naast het geven van trainingen, ondersteun ik het team van Kloppend Presenteren bij de communicatiewerkzaamheden en webredactie. Het onderhoud van de website, zoals het plaatsen van nieuwe trainingen, het schrijven en plaatsen van blogs en het aanpassen van teksten of afbeeldingen op de website verzorg ik. Ook ben ik verantwoordelijk voor de inzet van social media: ik beheer het Facebook- LinkedIn- en Instagram-account en stuur de teamleden aan om de nodige input en content te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*