Barcelona met Marta

Barcelona met Marta

Barcelonametmarta.nl is een initiatief van Marta Rubio, een Barcelonesa die graag tips over haar stad met anderen wil delen. Ze woont in Nederland en spreekt ook de Nederlandse taal erg goed, maar niet geheel foutloos. Omdat ze ontzettend veel Nederlandse teksten schrijft voor haar website, wil ze natuurlijk dat er geen taalfouten of kromme zinnen in staan. Via-via kwam ze met mij in contact. Haar vraag:

Ik zoek iemand die mijn teksten kan redigeren.

Uiteraard is het voor mij hartstikke leuk om zoveel informatie over Barcelona te lezen. Marta vertelt erg enthousiast over haar geboortestad. Elke maand stuurt ze mij haar teksten toe, die ik vervolgens grondig redigeer. Zo kan zij haar kennis en tips over Barcelona delen met correcte spelling, grammatica en zinsbouw! De lezer kan zo ongehinderd haar uitgebreide tips en adviezen lezen.

Hoewel ik nog nooit in Barcelona ben geweest, heb ik inmiddels een levendig beeld! Ik vind het heel leuk om haar te kunnen helpen dat enthousiasme over te brengen naar meer lezers in Nederland en België. Haar website is inmiddels één van de bekendste en grootste websites met informatie over Barcelona, en terecht. Van reizen met kinderen tot de beste uitkijkpunten, de lekkerste tapas en leukste buurtfeesten; alles wat je maar wilt weten kun je op deze website vinden.

Reisgidsen door een local

Naast de teksten op de website, schrijft Marta ook allerlei teksten die ze publiceert in digitale reisgidsen. Deze gidsen kan je op de website kopen en bieden grondige informatie. Denk bijvoorbeeld aan de Kidsgids, de Weekendgids en de Barcelona Gids vol tips, wandelroutes en leuke bezienswaardigheden waar alleen de locals nog komen. Ik vind het inspirerend om haar teksten te redigeren om er zo samen voor te zorgen dat reizigers een prachtige vakantie of geslaagd verblijf in Barcelona ervaren.BewarenBewaren

 

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*