Woonmall Alexandrium Rotterdam

Woonmall Alexandrium Rotterdam

Pure Internet Marketing werkte aan een make-over van www.woonmallalexandrium.nl. Naast de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid op Google waren ook de teksten aan vernieuwing, vervanging of uitbreiding toe, oftewel:

Webcontent schrijven

Pure benaderde mij met de vraag of ik voor alle 55 woonwinkels van Woonmall Alexandrium tekstjes wilde schrijven: wervende, informatieve teksten. Daarnaast werden de winkels en producten verdeeld over een aantal categorieën én subcategorieën, waar ook teksten bij moesten komen. Op elke landingspagina moest een goede tekst komen die de bezoekers weer door kon verwijzen naar de juiste pagina’s. Een leuke klus waarbij ik dus wervende tekstjes mocht schrijven over meubels, landelijke meubels, design meubels, banken, zitbanken, leren banken, verlichting, vloeren, raamdecoratie, en ga zo maar door!

Inmiddels staat op bijna elke pagina en landingspagina van de website van Woonmall Alexandrium wel een tekstje dat door mij is geschreven. Alle winkels hebben een eigen omschrijving, alle categorieën worden omschreven en men kan doorklikken naar verschillende subcategorieën en producten die te koop zijn in het woonwarenhuis.

SEO schrijven

Door zoekwoorden te gebruiken die naar voren waren gekomen uit een zoekwoordenanalyse van Pure, zijn de webpagina’s nu beter te vinden in Google. Ook het gebruik van tussenkopjes en aantrekkelijke titels helpen mee aan de leesbaarheid en vindbaarheid van de website. Het toevoegen van zo veel mogelijk tekstuele content heeft ook een positieve invloed op de ranking in Google.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*