Het ontstaan van deze website

Het ontstaan van deze website
Tekstbureau Linda Schlief schrijven redigeren blog webcontent social media persbericht

In juli 2016 ben ik officieel ingeschreven bij de KvK. Sindsdien ben ik lekker bezig met allerlei leuke opdrachten en de uitdagingen van het ondernemerschap. Uiteraard hoort daar ook het maken van een eigen website en andere PR-middelen bij. Als ik iets doe, doe ik het goed, dus hierbij laat ik je zien hoe deze website tot stand is gekomen. Om te beginnen wilde ik graag een logo laten maken, voor op visitekaartjes en voor op de Facebookpagina. Die pagina kon dan als voorloper van de website functioneren terwijl ik daarmee bezig was.

Logo & Facebook

Zelf had ik al een idee voor mijn logo: een spreekwolkje met daarin ‘Tekstbureau Linda Schlief’. Een tikkeltje eigenwijs, stoer en vrolijk. Met die input benaderde ik Oscar van Beest van IBC Communicatie en hij ontwierp voor mij dit mooie logo! Ik ben heel blij met het resultaat, want volgens mij past het erg bij mij als persoon en mijn werkwijze. Communicatief, fris, duidelijk.

Met de geboorte van het logo kon ik de Facebookpagina tot leven wekken. Hier houd ik mijn volgers op de hoogte van de ontwikkelingen van mijn tekstbureau en plaats ik updates over waar ik zoal mee bezig ben.

Helemaal zelf, met een beetje hulp

Ik had al besloten dat ik graag zelf een website wilde maken. Hij moest eenvoudig en duidelijk worden, met informatie over wat ik doe, wie ik ben en hoe mensen in contact met mij kunnen komen. Ik deed daarom een WordPress-cursus van één dag bij Louis Wolf. Met handige handvatten, tips en aantekeningen kon ik vervolgens zelf aan de slag. Gelukkig kon ik met vragen nog terecht bij Louis. Daar heb ik veel aan gehad!

Na enkele weken knutselen kan ik nu met trots het resultaat laten zien: deze website. Op deze nieuwspagina zal ik zo nu en dan eens een bericht posten over de ontwikkelingen van Tekstbureau Linda Schlief. Kijk gerust rond en laat me weten wat je ervan vindt in een reactie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*